Οι οικιακοί χώροι ή αλλιώς το σπίτι μας είναι τόποι χαλάρωσης και ιδιωτικότητας. Σε αυτόν τον χώρο χαράσσονται όλες οι σημαντικές στιγμές της ζωής μας.

Ενίοτε οι οικιακοί χώροι μας χρειάζονται αλλαγές. Μεγάλες ή μικρές δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι η Assos Ergo είναι κοντά σας, δίπλα σας σε κάθε βήμα.

Ελάτε λοιπόν να δούμε τις αλλαγές που θέλετε. Μέσα από τις 3D απεικονίσεις και την τεχνολογία που σας προσφέρουμε θα αναλύσουμε μαζί την πρόταση σας, θα κάνουμε έξυπνες προσθήκες ή να δείτε την δική μας πρόταση μέσα από μία πλήρη μελέτη του χώρου σας.

Μερική ή ολική ανακαίνιση, διακόσμηση, έξυπνες κατασκευές, τα πάντα είναι στην υπηρεσία σας με τα πιο μοντέρνα υλικά και τεχνοτροπίες που θα αναδείξουν αυτό που θέλετε. 

Μετά την μελέτη αρχίζει η μεγάλη περιπέτεια. Η δουλειά μας στους οικιακούς χώρους σας με απίστευτη ενέργεια και μεράκι. Με καθημερινή επίβλεψη εργασιών και με εξειδικευμένα συνεργεία που θα σας χαρίσουν αυτά που πάντα θέλατε για το σπίτι σας.

Οι οικιακοί χώροι μας όμως μπορούν να μας αποφέρουν και κέρδη. Πως; Μα μέσω υπηρεσιών όπως η Airbnb που και σε αυτόν τον τομέα σας προσφέρουμε αξιοπρόσεκτες υπηρεσίες. Μπορείτε να δείτε εδώ για περισσότερα.

Σας περιμένουμε…