Πατητή τσιμεντοκονία από την Assos Ergo

Η πατητή τσιμεντοκονία μας έρχεται από Ελλάδα.Τα υλικά της είναι θηραϊκή γη, χαλαζιακή άμμος, κεραμάλευρο και υδράσβεστο.

Είναι μόδα τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Τα τελευταία χρόνια την χρησιμοποιούμε παντού και τα αποτελέσματα της είναι εντυπωσιακά με ακόμα πιο εντυπωσιακά στοιχεία. Ο χώρος γεμίζει με μία αίσθηση Κυκλάδων και προσεγμένης χλιδής. Οι επισκέπτες σας θαυμάζουν τον χώρο.

Οι χώροι μας αμέσως αλλάζουν εικόνα και μαζί με την εικόνα αυτή αλλάζει και η δική μας διάθεση. Και όλοι μας ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η θετική διάθεση σε έναν χώρο.

Οι εφαρμογές της είναι παντού γύρω μας πια. Εκεί που σταματά η φαντασία σας αρχίζει η ιδιαιίτερη σε ομορφιά αυτή τεχνική. Βρίσκει εφαρμογή σε δάπεδα, τοίχους,σκάλες, πάγκους, εξωτερικούς χώρους. Οι χώροι αποκτούν αμέσως ταυτότητα, και ύφος.

Η Assos Ergo έχει ειδικά συνεργεία με εξειδίκευση μόνο στην πατητή τσιμεντοκονία. Δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο – και το τονίζουμε – παρά μόνο με αυτό για τέλεια και εντυπωσιακά αποτελέσματα στους χώρους σας.