Υπηρεσίες Airbnb. Μάθετε τα πάντα

Υπηρεσίες Airbnb. Μάθετε τα πάντα

Υπηρεσίες Airbnb από την Assos Ergo με έμφαση στην ποιότητα στην λειτουργικότητα και σε προνομιακές τιμές. Όλες αυτές οι υπηρεσίες δεν είναι τωρινές στην Assos Ergo. Ας τις δούμε λοιπόν λίγο πιο αναλυτικά.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι δημοφιλείς χώροι στο Airbnb είναι αυτοί που προσφέρουν ανέσεις και πολυχρηστικότητα χωρίς υπερβολές. Αν κάνετε μία βόλτα στο δημοφιλές δίκτυο θα δείτε πολλά παραδείγματα και με πολύ καλές κριτικές. Αν δεν καταφέρνετε να νοικιάζετε το ακίνητο σας τότε κάτι δεν πάει καλά στον χώρο σας. Και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να μας καλέσετε.

Ερχόμενοι στην Assos Ergo θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε συνεργασία μαζί σας. Οι υπηρεσίες Airbnb χωρίζονται σε αρκετές κατηγορίες. Αν θέλαμε όμως να τις ξεχωρίσουμε σε πολύ κύριες κατηγορίες αυτές είναι:

  • Ανακαίνιση
  • Διακόσμηση
  • Καταχώρηση του χώρου

Όλη η μελέτη θα γίνει αφού επισκεφθούμε τον χώρο σας. Όταν τον δούμε θα είμαστε σε θέση να σας πούμε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να έχετε έναν πετυχημένο ενοικιαζόμενο χώρο στην Airbnb. Όλες οι μελέτες και τα σχέδια που θα σας παραδοθούν γίνονται με τα τελευταία τεχνολογικά μέσα μέσω 3D για να έχετε μία ολοκληρωμένη άποψη.

Αν χρειαστείτε ανακαίνιση εδώ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Assos Ergo πρωτοπορεί στα υλικά και δίνεται έμφαση πολύ στην φιλικότητα προς το περιβάλλον. Άλλο κύριο στοιχείο της εργασίας μας είναι τα συνεργεία μας που είναι εξειδικευμένα. Καθένα συνεργείο κάνει μία και μοναδική εργασία.

Σε μερικές περιπτώσεις δεν χρειάζεστε ανακαίνιση, αλλά μία απλή διακόσμηση. Στόχος μας δεν είναι να χαλάσετε λεφτά αλλά να εξοικονομήσετε μέσω σωστών και ορθολογικών προτάσεων. Μία απλή διακόσμηση όπως για παράδειγμα το βάψιμο ενός τοίχου με σύγχρονες τεχνοτροπίες είναι ικανό για να αναδείξουμε μία όμορφη γωνία. Η διακόσμηση πολλές φορές κάνει την διαφορά έξυπνα και οικονομικά.

Όταν η πρόταση μας γίνει πράξη στον χώρο σας έρχεται η μεγάλη πρόκληση! Η σωστή καταχώρηση και διαχείριση του χώρου σας από την Assos Ergo. Θα φωτογραφίσουμε σωστά το ακίνητο σας – ναι η φωτογράφιση πολλές φορές είναι λάθος – θα το καταχωρήσουμε σωστά προσθέτοντας κάθε απίθανη πληροφορία για την περιοχή – εδώ θα βρείτε μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές. Από εκεί και πέρα θα το διαχειριστούμε σωστά – όπως την επικοινωνία με τους υποψήφιους αγοραστές – τον καθαρισμό (για την περιοχή της Αττικής, αλλά καλό είναι να επικοινωνείτε μαζί μας γιατί καλύπτουμε και ορισμένες περιοχές εκτός Αττικής), την μεταφορά των ενοικιαστών στο ακίνητο και γενικά τα πάντα! Εσείς δεν θα ασχολείστε σχεδόν με τίποτα

Σας περιμένουμε λοιπόν στην Αssos Ergo για να απολαύσετε ποιοτικές υπηρεσίες Airbnb και το ακίνητο σας να αποκτήσει έσοδα και υψηλές κριτικές.

Επικοινωνήστε μαζί μας