ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

LOCATION
GLYFADA, ATHENS, GREECE
YEAR
2015
TYPE
RESTAURANT
CUSTOMER
PRIVATE

SIZE

120

 

GR : Ο χώρος Moouu προέρχεται από ένα πρώην νυχτερινό night club τον οποίο κάλεσαν την Assos Ergo να τον διαμορφώσουμε σε χώρο εστίασης.

Η ιδέα ήταν να κατασκευάσουμε κάποιον χώρο ο οποίος ήταν σε μία μορφή industrial ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κοινού

Ήταν μία πρόκληση για μας γιατί είχαμε αρκετά καταστήματα στην περιοχή και λόγω ανταγωνισμού έπρεπε να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό με μεγάλη επιτυχία.
Καταλήξαμε σε ένα χώρο που προσέλκυσε πολύ καλές κριτικές στα νότια προάστια, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά κύριο λόγο ήταν το σίδερο με μεταλλικές κατασκευές στο μεγαλύτερο μέρος του καταστήματος.

Δερμάτινοι καναπέδες, τούβλα παλαιωμένα στους τοίχους OSB και μεταλλικά τραπεζοκαθίσματα. Και μία επιβλητική φωτεινή ταμπακιέρα στην πλάτη του καναπέ που μας εξηγεί τον τρόπο που ψήνεται το κρέας τους βαθμούς και το χρόνο ψησίματος κάτι το εντυπωσιακό και πρωτοπόρο έτσι ώστε ο πελάτης να ενημερώνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Επιπλέον μία εντυπωσιακή μεταλλική κατασκευή για την κάβα κρασιών η οποία ξεκινάει από το δάπεδο και καταλήγει στην οροφή του καταστήματος.

Οι κολώνες επενδύθηκαν με μεταλλικό τραβηχτό πλέγμα βαρέος τύπου, οι φωτιστικές κατασκευές δε έχουν φώτα αλουμινίου καμπάνες σε χρώματα κόκκινα και καμένα χρυσά.
Οι πατητές τσιμεντοκονίες στο διάδρομο της Σκάλας του παταριού του καταστήματος με τεχνικές λειχήνες μας προδίδουν μία μεγαλύτερη αξιοπιστία στο χώρο του design

Μία επιβλητική είσοδος από μεταλλική κατασκευή και γυαλί με καϊτια σε οριζόντια διάταξη σε όλο το ωφέλιμο ύψος μαζί με μεγαλύτερη ένταση και επιβλητικότητα. Μπροστά από την επιβλητική αυτή είσοδο δημιουργήσαμε έναν πυλώνα μεταλλικής κατασκευής με επένδυση ξύλου κάτι σαν κορνίζα θα λέγαμε

Ο εξωτερικός χώρος είναι κατασκευασμένος σε δύο επίπεδα από teak ξύλο με βερνίκια για την αντοχή στο χρόνο.

Εσωτερικά χρησιμοποιήθηκε μία περγκοτέντα ντεκουπαριστή, μία έξοχη κατασκευή που κάλυπτε τις ανάγκες του εξωτερικού χώρου.

Η επιγραφή όπως και το όνομα του εστιατορίου ήταν μία πρόκληση. Επίσης μεγάλη για μας για το λόγο ότι όπως είπαμε προηγουμένως έπρεπε να είναι κάτι πολύ πιασάρικο δυνατό ώστε να προσελκύσει και να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να προσδίδει καθαρά το προϊόν.

Έτσι γεννήθηκε το Moouu

Κηφισού 70, Αιγάλεω
Θέμιδος 27 Μοσχάτο
info@assosergo.com
693 11 26 626

Δευτέρα – Σάββατο
08:00 – 20:00

Επιμέλεια από γη των πιγκουίνων

elGreek